jueves, junio 29, 2006

M...Sant Joan a Valls

A veure, como no, nosaltres també hem de fer la nostra pròpia crònics sobre l'excurcíoneta a Valls, oi nenes?

Vam marxar de Vila (franca) amb la "patera" (cotxe de la marifa) la "susodicha" (marifa), l'àfrica, la marinina, la carmona, i jo (la que falta), vam emprendre la nostra aventura decidint q arribariem a Valls per carretera, q no calia anar per autopista, i el primer inconvenient ja el varem trobar a l'arboç, on hi havia una cua de cal 15! (ens vam plantejar de tornar enrere i tot!) Passant per la carretera vam descobrir llocs nous per a nosaltres, i amb noms molt curiosos...

un cop vàrem arribar a Valls, troba aparcament! ala...i vés fins a la plaça...ala!

apa, ara vés a sopar...com que vàrem trobar a la tropa del pareta i de l'òscar, ens vam arriscar a anar a sopar 16 persones a les 12 o quart d'una...però com diuen...i que ningú s'ofengui..."les putes estan de llet" i vam nar a petar en un lloc q es diu "torrades",i...home, i sort q la carmona ja havia berenat, pq sinó...

Buenu...al final vam nar a petar a la plaça, o pàrking on feien...allò on hi havia música, i ja va començar el FESTIVAL DEL HUMOR, ja que feia MOLT de temps q no reiem tant!

els grans participants de la nit (amb això no vull ofendre a ningú, simplement és una manera de dir els q esvan quedar a valls fins q es va fer de día) vam ser...la marinina, la marifa, la carmona, la txell o altrement anomenada meritxell, i ells (el solà, el bou i l'oleguer) per cert, el solà va tenir unes gran compayes durant tota la nit...les espectaculars GALETES PRÍNCIPE!!!


S'ha de dir q els the pinker tones van ser espectaculars, buenu, la música, i també s'ha de dir q el seu "camerinu" o "barracó" tenia unes cadires bastant confortables, ja que vam acabar les 3 maries xerrant amb ells, i bebent cervesetes, i omplint-nos les motxilles d'aigues i de frucos de pinya, i dialogant dialogant, ens van firmar un autògraf, i ens van regalar un cd!!!

quan es va fer de dia i vam veure que la situació començava a decaure, que l'oleguer ja no tocava ni quarts ni hores, i que 4 tarats van començar a pujar a l'escenari, vàrem decidir anar a la recerca de les matines, q...ben bé no en tenen res, ja q erem els 4 de Vilafranca i 4pesadets borratxos de valls.

ells (bou, solà i oleguer) van decidir anar a fer nones, i aquí va quedar demostrat que nosaltres (les "nenes") podem més q ells, ja que nosaltres encara ens quedaven ben bé 2 horetes més sense són, fins q vàrem decidir anar en busca de la patera i ferveure que dormiem una horeta.

com que feia calor i la carmona i jono sabem pas composar-nos, vàrem decidir anar a fer un passeig turístic amb cotxe, i vàrem anar a petar en un parc...uala...vaia parc, ple de rates! ecs, i buenu, veient q el mçes assenyat era anar a menjar algú, vàrem anar al bar "La Pantera Rosa", on els entrepans de fuet...els entrepans de fuet, el fuet el passen per la paella primer!
a "La Pantera Rosa" és on vam recuperar a "ells", i uala, anda q no havien dormit!!! i d'aqui a la plaça...calor, gent i..castells???

fins aquí hem escrit pq és el q es pot escriure

así són las cosas, y así se las hemos contado, jajjajaj

4 Comments:

Blogger petrus said...

m'ha molat molt l'expressió "l'oleguer no tocava ni quarts no hores"...!! és veritat!! festivaaaaal!!

6:48 p. m.

 
Blogger petrus said...

volem la crònica del concert al milà i fontanals ja!!

6:24 p. m.

 
Blogger sr. sike said...

pere.. aplica't el cuento.. i no demanis tant! xD

2:49 p. m.

 
Blogger B-612 said...

Jo tb hi era! XD

8:14 p. m.

 

Publicar un comentario

<< Home