lunes, octubre 16, 2006

soparet amb la marta i el jaume (dissabte 14)

primer de tot recordar q el dissabte va ser l'aniversari del nostre gran amic Martí de les Martingales....jajja

m...obviament vàrem quedar a l'inzòlia...i allà hi havien dos amics de la uni de la marinina, la marita de martorell i el jaume...i vam nar a sopar a...l'aroma!!!! (extrany, oi?)

pos buenu, obviament ens vam haver d'esperar i sortiem de l'aroma a quarts de quinze...i claru, vàrem nar a casa meva a fer uns martinis (sols, ja q no hem quedaven existències ni de llimonada ni de cocacola...)i ale, cap a la moderna, on personalment la música era un "trunyu!" i no hi havia pas gens de gent...la marta i el jaume vàren decidir marxar, i nosaltres vam nar...ai...no recordu si vam nar al transit...xrò el q sé esq vam nar al teatru i ale...la gent nava com les cabres, i a + el wc de les noies era una piscina! 3 dits d'aigua i no exegeru gens ni mica...tot inundat! i ale quan ens van fer fora cap a casa, i claru, ja eren quarts de 7!
i l'endemà ni la mona, ni la nina ni una present tocavem ni quarts ni hores...

ape, crònica feta!

2 Comments:

Blogger martí... said...

ostres! moltes gràcies per la felicitació! almenys vosaltres em dediqueu un tros del vostre post, crec q deixaré els d'aixonoesunacollaniesres i em passaré al vostre blog.
Ah, ja us convidare a un FF :P
salut i gràcies!

10:38 p. m.

 
Blogger petrus said...

ui ui ui, a sobre que et truquem des d'avignó.net i fem (faig) un donatiu a la vodafone a sobre ens fots bronca....??$!! pinyus pinyus!

5:46 p. m.

 

Publicar un comentario

<< Home