lunes, diciembre 11, 2006

Pont de desembre (1a part)

Ostres, després de dos mesos de no escriure res en el nostre pobre blog, he decidit que aquest pont mereixia ser explicat. S'ha de dir que hi ha hagut molta activitat durant tots aquests dies... jo ja no puc més, demà no hi haurà qui és llevi..!!!

Bé, així doncs començarem pel primer dia:

dimarts 5 a la nit.

Sopar de colla de l'institut, on s'esperava més gent de la present, però tot i així podem dir que la convocatòria va tenir força èxit (24 persones).
Ens havíem de trobar a les 22.00 al noi noi, naltruss vem arribar una micona tard perquè estavem preparant la nostra super disfressa de power rangers per l'endemà (que ens va quedar molt molt xula..!!!), quan vem arribar ja hi era tothom. El sopar va anar prou bé..., el menjar força escàs, però és el que hi ha quan es fan sopars d'aquests de molta gent, beure molt i menjar poc, per tant la taja és més fàcil. Després de fer una mica el bomber, trencar una cadira, fer moltes fotos i finalment que ens fessin fora del noi noi vem fer trànsit amb xupitos gratis, moderna, i teiatru, perdent a la majoria de la gent pel camí... incluides les membres de l'equip 27 del rally excepte jo.. que no m'en recordo gaire de l'hora d'anar a dormir, però dir que la dormida va ser curta..!!! L'any que vé es repeteix el sopar, a veure si augmentem en número!!!


Dimecres 6

Son les 7 del matí i sona el despertador... evidentment passo completament fins que a 2/4 de 8 veig missatge de la mona i em llevo!! Ens trobem totes a la pl. St. Joan on hi havia la furgui de la carmona que havíem de disfressar, anem totes disfressades molt i molt maques!!! Està plovent i el cotxe està tot moll... els nostres núvols i l'arc de sant martí van costar d'enganxar! Arribem una miqueta tard allà a sta maria.. però benu no passa res, teníem la sàbat i la txell com a representants de l'equip..!!
Ens donen un plat trencat que hem d'enganxar amb super glue, no ho aconseguim gaire.. entre que està tot mullat i que ens ho enganxem tot menys el plat ho fem força malament, al final ens deixen marxar sense tenir el plat muntat!! Primera penyora una foto en un confessionari, la vam aconseguir, però no faré cap comentari....!!
Després d'aconseguir un xinu, portar-lo a moja perquè es mullés amb la pluja que queia i superar la primera prova sense gaires problemes, la motivació estava al màxim!!
No men recordo gaire de l'ordre de les proves ni penyores, per tant ho explicaré una mica per sobre.
Vam anar a la gasolinera del Pepu i vam triumfar com les madelenes, allà ho vam trobar tot per la prova dels monjos... va ser increïble, a més vam esmorzar uns entrepans de truita de patates molt molt bons..!!! El Pepu està convidat a uns vins i unes anxoves a l'inzolia..!!
La prova dels monjos la millor, tot i que vam patir una mica amb la Sàbat i amb l'ostia de la Txell (que es va tirar a la xarxa com qui es tira a la piscina...) s'ha de dir que vem riure molt molt molt..!!!
Després d'això a vilobí hi va haver un altre intent de la meritxell de menjar-se el terra.. cosa que li va provocar alguns blaus.. però res d'important!!
Després de fer-nos una foto en pilotetes al sofà de casa i anar cap a la penúltima prova ens vem trobar amb els nostres principals enemics.. l'equip dels ex-caps!! que no ens van deixar fer la prova a nosaltres primer i per això no vem tenir temps d'acabar....!! Una llàstima!
Bé doncs, al no acabar el rally la nostra posició en el ranking es va veure afectada.. xo benu.. no passa res! Bé doncs finalment vem quedar en la posició num.26 (l'any que vé arrassem..!!!)

Després a dinar al conill uns macarrons, ànec i kiwis per postres i tornem-hi.... cubata per aki.. cubata per allà!!! Cap a quarts de 8 tornem cap a vila que ja no tocavem ni quarts ni hores, i fem un mini soparet a casa... hi ha incidents culinaris per culpa d'una truita voladora, i el bruna es queda sol mirant Shreck 2.... després a dormir!!